Pensioen

Wilt u weten hoe het zit met uw pensioen?

Vraag het aan uw werkgever en aan vorige werkgevers. Of kijk op de website Mijn Pensioenoverzicht. Daar staat precies hoeveel pensioen u heeft opgebouwd en bij welke uitvoerder. Meer informatie over AOW en pensioen vindt u op Pensioenkijker en op Wijzer in geldzaken.

Pensioenkijker

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wijzer in geldzaken - pensioen

Welke invloed heeft een nieuwe baan op mijn pensioen?

Kijk op Rijksoverheid.nl bij veranderen van baan en gevolgen voor pensioen. Of kijk op de website Wijzer in geldzaken voor informatie over pensioen. Op de website Mijn Pensioenoverzicht staat precies hoeveel pensioen u heeft opgebouwd en bij welke uitvoerder. Meer informatie over AOW en pensioen vindt u op Pensioenkijker.

Wijzer in geldzaken

Pensioenkijker

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wijzer in geldzaken - pensioen

Rijksoverheid - veranderen van baan en gevolgen voor pensioen

Gaat u binnenkort met pensioen?

Als u bijna met pensioen gaat, is het belangrijk om te kijken hoe uw pensioen ervoor staat. Hoeveel pensioen krijgt u straks per maand en hoeveel heeft u nodig? Kijk op de website Wijzer in geldzaken voor informatie over pensioen. Op de website Mijn Pensioenoverzicht staat precies hoeveel pensioen u heeft opgebouwd en bij welke uitvoerder. Meer informatie over AOW en pensioen vindt u op Pensioenkijker. Een halfjaar voordat u recht heeft op AOW krijgt u een brief van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). In de brief staat hoe u AOW aanvraagt.

Pensioenkijker

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wijzer in geldzaken - pensioen

Sociale Verzekeringsbank - AOW-pensioen

Heeft u vragen over uw pensioen of AOW en zoekt u hulp of advies?

Kijk op de websites Mijn Pensioenoverzicht of Pensioenkijker. Komt u er niet uit en zoekt u hulp? Maak een afspraak met een sociaal werker van MEE & De Wering. Of neem contact op met een ouderenbond, bijvoorbeeld ANBO. Zij geven uitleg en advies en helpen u met uw formulieren. U kunt ook de ouderenbonden KBO of PCOB om advies en hulp vragen.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

MEE & De Wering - cliëntondersteuning

Klik op Ik zoek hulp.

Openingstijden: ma t/m vr 8.30-17.00 uur. Telefonisch aanmelden tussen 9.00-12.00 uur.

Bernhardplein
76E
1781 HK
Den Helder

PCOB - Den Helder

Op de website vindt u contactgegevens, ledenservice en activiteiten.

ANBO - Den Helder

Pensioenkijker